Jenniferlindstrom!

Höstlov

Hejsan alla glada! Fick höstlov i fredags vilket jag skrev att jag tyckte va skönt, skoja bara för jag har typ hundra inlämningsuppgifter som ska in nästa vecka, vilka lärare gör ens så??. Aja i måndags gjorde jag nästan klart mitt tal till Svenskan och sedan spenderade jag kvällen och natten med Jennifer vilket var mys. Tisdag morgon åkte jag till stan med tvillingen min och mami, fick med mig en vinterjacka och även skor så nu vill jag att vintern ska komma hehe. Dagen idag har bestått av ännu mer plugg men som tur är åker jag in till stan och tränar ikväll.

24/10

Åt på Ikea igår och sedan tränade jag med upplandslaget. Idag är det fredag och det innebär att jag får höstlov idag, så behövligt kan jag säga! Hoppas ni haft en bra vecka.

Onsdag

Hej på er! Har inte hunnit uppdatera på ett tag men tänkte försöka nu iaf. Helgen bestod av hockey på fredagen och sedan på lördagen var det avslutning med herr- och damlaget som resulterade med lite festligheter på senheten, så denna helg blev lyckad. Dom senaste veckodagarna har bara bestått av plugg och även denna kväll med men ikväll myste jag till det lite extra med ljus. Imorgon har jag träning med upplandslaget och innan de blir det käk på Ikea med pappsen som vanligt.

Gym & brunch

Jag körde lite morgonträning med Carro, efter de pallrade vi oss ned till affären och köpte sakerna till brunchen. Snart ska jag dra mig hemmåt och fixa lite saker till kvällen då jag ska äta middag med laget som en liten avslutning ungefär.

Bad

Hejsan! Jag kom hem vid fem idag bara för att jag fick åka med bästa pappsen. Jag tog tag i plugget direkt när jag kom hem för jag var tvungen att göra några svenska uppgifter och även plugga lite matte för jag har prov på fredag. Efter det tog jag ett jätte skönt bad med ljus och allt så gos. Nu ska jag faktiskt försöka sova. Hoppas ni haft en bra onsdag!

Portkod 1525

Bästsa porkod har börjat igen, första avsnittet var förra tisdagen. Så detta kommer vara mitt tisdags nöje dom kommande tisdagarna. Ha det bra!

Bandy

Kofta - Vero Moda/ Dr denims / tublinne - Vero Modq Snart ska jag åka iväg och kolla på bandy med Jennifer.

Kisse

Hejsan mina vänner!
Igår kväll åkte jag inte till stan för att kolla på Sirius-AIK med pappa, Sirius förlorade tyvärr med 3-0.

Idag gick jag i skolan som vanligt och nu ligger jag här och pluggar företagsekonomi eftersom vi har prov i de imorgon.. Men min kisse gör mig sällskap som tur e. KRAM

Början av veckan

I måndags var det träning på morgonen som gällde och sen skola förstås. Efter skolan åkte pappa jag och Madde och åt på Ikea för att sedan åka vidare på upplandsmatch.

Tisdagen bestod bara av massa plugg och prov. Idag hade jag bara två lektioner vilket var jätte skönt, en av lektionerna hade jag spanskaprov, jag tror det gick helt okej. Nu sitter jag bussen påväg hem.

Söndag

Började dagen med att vakna i min egna säng, hur skönt som helst. Sedan tog jag tag i lite plugg för den kommande veckan, vid fyra åkte jag till stan och kollade på fotboll och nu sitter jag här i soffan och äter polly.

Upp